Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 27 mei 2021

Jeroen Hendriks opnieuw D66-lijsttrekker in Leiderdorp

Jeroen Hendriks is opnieuw verkozen tot lijsttrekker in Leiderdorp voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Dat meldt de Verkiezingscommissie van de D66-afdeling Leidse Regio. Afdelingsvoorzitter Jasmijn Touw: “Ik wil Jeroen van harte feliciteren. Jeroen en zijn team hebben de afgelopen periode de verbinding opgezocht. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook na de aankomende Gemeenteraadsverkiezingen door Jeroen, zijn team binnen de raad en samen met de inwoners van Leiderdorp, wordt voorgezet”

Hendriks is sinds begin 2016 burgerraadslid in de Gemeenteraad van Leiderdorp. Na de vorige gemeentreraadsverkiezingen is hij raadslid en fractievoorzitter geworden van de Leiderdorpse D66-fractie. Hendriks: “Het is mijn doel de ingeslagen koers van verbinding binnen Raad en College voort te zetten. Dit is belangrijk voor zowel de politieke sfeer in Leiderdorp als voor Leiderdorp zelf.”

Verkiezingen
Van 15 mei tot en met 26 mei, 20.00 uur, konden de leden van D66 Leiderdorp stemmen over de nieuwe lijsttrekker. D66-leden kunnen zich vanaf 1 augustus 2021 kandideren voor de rest van de kandidatenlijst, waar vanaf 14 november over zal worden gestemd.